Jídelníček
Pondělí
Přesnídávka: ovoce, skořicové lupínky s mlékem čaj 1,7
Polévka: z jarní zeleniny 1,9
Oběd: špagety s omáčkou z červené čočky a rajčat, ovocný nápoj 1
Svačina: chléb s máslem a sýrem gouda, zelenina, mléko 1,7
Úterý
Přesnídávka: ovoce, tmavý chléb s drožďovou pomazánkou, zelenina, čaj 1,3,7
Polévka: koprová s bramborem 1,7
Oběd: kuřecí nudličky s hlívou ústřičnou, jasmínová rýže, mošt 1,7
Svačina: rohlík s pomazánkou z nivy, zelenina, mléko 1,7
Středa
Přesnídávka: ovoce, raženka se šunkovou pěnou, zelenina, mléko 1,7
Polévka: zeleninová s polentovými noky 1,3,9
Oběd: dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, vitamínový nápoj 1,3,7
Svačina: toastík s lučinou, zelenina, mléko 1,7
Čtvrtek
Přesnídávka: ovoce, grahamové pečivo s pomazánkou z červené řepy, zelenina, mléko 1,7
Polévka: celerová s kuličkami 1,9
Oběd: losos na bylinkovém másle, bramborová kaše, okurkový salát, nápoj 1,4,7
Svačina: rohlík s pomazánkou z tvarohu a vajec, zelenina, mléko 1,3,7
Pátek
Přesnídávka: ovoce, chléb se sýrovou pomazánkou, zelenina, čaj 1,7
Polévka: kuřecí vývar s tarhoňou 1,9
Oběd: halušky se zelím a vepřovým masem, vitamínový nápoj 1
Svačina: müsli tyčinka, ovoce, mléko 1,7
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
- Obiloviny obsahující lepek
- Korýši a výrobky z nich
- Vejce a výrobky z nich
- Ryby a výrobky z nich
- Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
- Sójové boby a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
- Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
- Celer a výrobky z něj
- Hořčice a výrobky z ní
- Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l
- Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
- Měkkýši a výrobky z nich
Na jídelním lístku jsou u jednotlivých jídel čísly podle předcházejícího seznamu uvedeny alergeny, které tato jídla obsahují.