Jídelníček
Pondělí
Přesnídávka: ovoce, chléb s medovým máslem, mléko, čaj 1,7
Polévka: krémová rybí 1,4
Oběd: kuřecí směs po cikánsku, celozrnné těstoviny, ovocný nápoj 1
Svačina: rohlík s ředkvičkovou pomazánkou, zelenina, mléko 1,7
Úterý
Přesnídávka: ovoce, veka s budapešťskou pomazánkou, zelenina, mléko 1,7
Polévka: z kořenové zeleniny s tarhoňou 1,9
Oběd: květákový nákyp s vejci a sýrem, vařené brambory, dresink, nápoj 1,3,7
Svačina: chléb s pomazánkovým máslem, zelenina, mléko 1,7
Středa
Přesnídávka: ovoce, rohlík s pomazánkou z cottage, zelenina, mléko 1,7
Polévka: rajská s kuskusem 1
Oběd: vepřové maso na kmíně, bulgur, červená řepa, džus 1
Svačina: toastík se sýrem a zeleninou, mléko 1,7
Čtvrtek
Přesnídávka: ovoce, celozrnné pečivo s rybičkovou pomazánkou, zelenina, čaj 1,4,7
Polévka: šumavská bramboračka 1,9
Oběd: hrachová kaše, kmínový chléb, okurek, ananasový nápoj 1
Svačina: rohlík s lučinou, zelenina, mléko 1,7
Pátek
Přesnídávka: ovoce, vánočka, kakao 1,3,7
Polévka: česneková s opečeným chlebem 1,3
Oběd: krůtí nudličky s listovým špenátem a smetanou, gnocchi, nápoj 1,7
Svačina: knuspi s taveným sýrem, zelenina, čaj 1,7
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
- Obiloviny obsahující lepek
- Korýši a výrobky z nich
- Vejce a výrobky z nich
- Ryby a výrobky z nich
- Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
- Sójové boby a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
- Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
- Celer a výrobky z něj
- Hořčice a výrobky z ní
- Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l
- Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
- Měkkýši a výrobky z nich
Na jídelním lístku jsou u jednotlivých jídel čísly podle předcházejícího seznamu uvedeny alergeny, které tato jídla obsahují.